Tervetuloa LCDs-Display.com |
Suomi

Select Language

EnglishFrançaisGaeilgepolskiMagyarországБългарски езикItaliaKongeriketSuomilietuviųEesti Vabariiktiếng ViệtDanskčeštinaTürk diliíslenskaעִבְרִיתSvenskaภาษาไทยNederlandSlovenijaSlovenskáPortuguêsespañolMelayuHrvatskaDeutschromânescΕλλάδαසිංහල한국의MaoriPilipinoالعربيةAfrikaans
Cancel
Kuumimmat tuotemerkitLisää
KyoceraTIANMABOESAMSUNGCHIMEI INNOLUXCMOINNOLUXLG DisplaySHARPAUO

Tietosuojakäytäntö

1. Sivuston sisältö Käytä LCDs-Display.com

Verkkosivusto pidättää oikeuden tulkita tämän sivuston sisältöä ja tämän sivuston sisältöä vain henkilökohtaiseen käyttöönsä. Tekijänoikeuksien ja muiden omistusilmoitusten sisältöä on noudatettava, ja kopio on säilytettävä. Jos sivuston sisältö ilman oikeita lausuntoja ei tarkoita, että sivustolla ei ole oikeuksia, se ei tarkoita sitä, että sivusto ei vaadi oikeuksia, ja sinun on kunnioitettava vilpittömän mielen periaatetta ja sisällön oikeutettuja etuja lailliseen käyttöön. Et saa millään tavalla muokata, kopioida, julkisesti näyttää, julkaista tai jakaa tällaisia ​​materiaaleja tai muutoin käyttää niitä julkisiin tai kaupallisiin tarkoituksiin. Kielletään jokin näistä materiaaleista mille tahansa muulle verkkosivustolle tai muulle tulostusmateriaalille tai verkkoympäristöympäristölle. Sisältö sivustolla ja muokata tekijänoikeuslakien oikeusturvaa. Kaikki luvaton käyttö voi olla tekijänoikeus-, tavaramerkki- ja muita laillisia oikeuksia. Jos et hyväksy näitä ehtoja tai loukkaa näitä ehtoja, valtuutuksesi käyttää sivustoa lopetetaan automaattisesti, ja sinun on välittömästi tuhottava kaikki ladatut tai painetut materiaalit.

2. tiedon levittämistä käsittelevä verkkosivusto

LCDs-Display.com's Sivuston sisällön saatavuus ilman minkäänlaista takuuta. Ei takaa absoluuttista tarkkuutta ja täydellisyyttä. Tuotteissa, tekniikoissa, ohjelmissa, hinnoissa ja allokoinnissa tapahtuvia muutoksia voidaan muuttaa ilman ennakkoilmoitusta. Sivuston sisältö saattaa olla vanhentunut, LCDs-Display.com Limited. Ei sitoumusta päivittää niitä. Tietojen luovuttaminen voi olla paikallisasiakastasi, joka ei vieläkään voi saada tuotetta, prosessia tai palvelua, voit hakea LCD-näyttöjen Business-yhteystietoja ja jakelijoita varten.

3. Käyttäjäkysymykset

Tietosuojasäännösten lisäksi muita sivustoja lähettämäsi tai lähettämäsi aineistoa tai yhteystietoja (jäljempänä yhdessä kutsutaan nimellä tieto) katsotaan olevan ei-luottamuksellisia ja ei-omistusoikeuksia. Sivuston käyttö ei saa olla ristiriidassa lakien, asetusten ja yleisen moraalin kanssa eikä postitse tai lähettämällä mitään lainvastaista, uhkaavaa, harmikuvaa, halventavaa, obkeneistä, pornografista tai muuta laitonta materiaalia. Jos henkilöllä on tietosisältöä ja vaikutusvaltaa, on näyttöä varoituksesta tai vastalauseesta tällä sivustolla, voit vapaasti poistaa viestin tai rajoittamattoman tiedon keskeyttämisen web-selaimella ilman, että hän tarvitsee etukäteen suostumusta, ei ole velvollisuutta lähettää ilmoitusta, tilannetta on vakava, tämä sivusto voidaan ottaa pois käyttäjän.

4. Käyttäjät vaihtavat sisältöä

LCDs-Display.com Live seurata tai tarkastella käyttäjää lähettämään tai lähettämään viestejä tai viestimään yksinään toistensa kanssa mistä tahansa vastuualueesta, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, chat-huoneet, LCDs-Display.com -foorumit tai muut käyttäjäfoorumit ja sisällön vaihtoa. LCDs-Display.com Sellaisen vaihdon sisältö ei ole vastuussa mistään siitä, aiheutuuko hänelle räikeytystä, yksityisyyttä, röyhkeyttä tai muita ongelmia. LCDs-Display.com Säilytetään, kun löydetty poistetaan, pidettävä loukkaavana, halventavana, säädytöntä tai muulla tavalla kieltävällä sisällöllä.

5. Sivusto ladata ohjelmia käytettäväksi

Jos lataat ohjelmistoa ohjelmiston käytöstä ohjelmistolisenssin noudattamiseksi tuoda kaikki ohjelmiston käyttöoikeusehdot. Kun luet ja hyväksyt ohjelmiston käyttöoikeussopimuksen ennen kuin määräykset eivät ehkä lataa tai asenna ohjelmistoa.

6. Linkit kolmansien osapuolten sivustoille

Sivuston linkit kolmansien osapuolten sivustoille vain sinulle sopivaksi. Jos käytät näitä linkkejä, poistut sivustosta. LCDs-Display.com Ei ole tarkistanut kolmansien osapuolten sivustoja, nämä sivustot ja niiden sisältö eivät ohjaa niitä ilman vastuuta. Jos päätät käyttää linkkejä kolmansien osapuolten sivustoihin, niiden mahdolliset seuraukset ja omat riskit.

7. Vastuun rajoitus

LCDs-Display.com Ja sen toimittajat tai kolmas osapuoli ei ole vastuussa vahingoista (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, kadonneista voitoista, kadonneista tiedoista tai vahingosta aiheutuneesta liiketoiminnan keskeytyksestä) riippumatta siitä, onko tällainen vahinko käytetty vai ei ja sivustolla on linkkejä mihin tahansa verkkosivustoon tai tällaisiin sivustoihin sisältyviin tietoihin, riippumatta siitä, onko heillä kyseinen sopimus, vahingonkorvaus tai muu oikeusperusta etukäteen, ja tällainen vahinko voi olla neuvonta. Jos käytät tätä sivustoa laitteen kunnossapidon, korjauksen tai korjauksen kannalta välttämättömien tietojen tai tietojen vuoksi, sinun on oltava tietoinen siitä, että heidän on vastattava kaikista niistä aiheutuvista kustannuksista. LCDs-Display.com Seuraavat tilanteet, joissa ei ole vastuuta: verkkopalveluntarjoajan (LCDs-Display.com Limited ja sen valtuutettu henkilö) välittämät tiedot, paitsi aloitettu; tiedonsiirto, reititys, liitettävyys ja tallennus tapahtuu tarvittavalla automaattisella teknisellä prosessilla, tietoverkkopalvelujen tarjoajan valinnalla; muiden automaattisen vastausvaatimuksen lisäksi verkkopalveluntarjoaja ei valitse näitä tiedonantajia ja vastaanottajia; verkkopalvelujen tarjoajien järjestelmä tai verkon välittäjä tai tilapäinen tallennus tietolomakkeen muodolta ei tavanomaisissa olosuhteissa muuta henkilöä kuin aiottu vastaanottaja saanut varatun ajan enintään aiotulle vastaanottajalle tarjotakseen pääsyn tiedonsiirtoon, reititykseen tai yhdistämiseen kohtuulliseen ajankohtaan; tietojärjestelmän verkon tai verkkosiirron kautta ehjänä.

8. Yleiset periaatteet

LCDs-Display.com voi muuttaa näitä ehtoja milloin tahansa. Sinun kannattaa vierailla tällä sivulla, jotta voisit ymmärtää nykyiset ehdot, koska nämä ehdot liittyvät läheisesti sinuun. Näiden ehtojen tietyt määräykset voivat olla joillakin sivuilla nimenomaisesti merkittyjä oikeudellisia ilmoituksia tai korvaavia termejä.